Hirdetés

E3 2019 - videón George R. R. Martin és a Dark Souls fejlesztőinek közös játéka

|

Nem árul el nagyon sokat a videó, leginkább a hangulatból ad ízelítőt.

Hirdetés

Szivárgásoknak köszönhetően néhány napja tudjuk, hogy A tűz és jég dala könyvek (melyek alapján a Trónok harca sorozat is készült) írója összeállít a Souls játékok és a Sekiro készítőivel, a FromSoftware-rel, hogy együtt valami igazán különlegeset hozzanak létre.

Hirdetés

Az Elden Ring - nem nagy meglepetésünkre - egy akció-szerepjáték lesz, a From eddigi legnagyobb projektje. A Bandai Namco adja ki, megjelenési dátuma még nincs, de PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en játszhatunk majd vele valamikor. Az első előzetes a világot hivatott bemutatni, mely véres, kegyetlen, és tökéletesen illeszkedik a fejlesztőcsapat felhozatalába.

Ahogy bármi egyéb kiderül, azonnal szólni fogunk, addig emésztgessétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)