Hirdetés

E3 2016 - egymillió dollárt jótékonykodik el az EA, de te is jól jársz vele

|

Pénzt nekünk ugyan nem utalnak, de rengeteg jutalmat osztanak szét a játékosok közt, akik kiveszik a részüket a programból.

Hirdetés

Az EA Play-en az Electronic Arts bejelentette, hogy elindítja a Play to Give névre keresztelt jótékonysági programot, amellyel öt szervezetet támogat majd.

Az esemény végén a code.org, a code2040, a HeForShe, a SpecialEffect és a National Center for Women & Information Technology kapja majd meg azt az összesen egymillió dollárt, amit az EA erre a célra szánt. És hogy miért jó ez nekünk játékosoknak? Az EA párhuzamosan elindított öt kihívást is, amelybe becsatlakozva izgalmas jutalmakat zsákolhatunk be.

A Battlefield 4 és Battlefield Hardline játékosoknak egy megadott re-supply pontot kell elérni, hogy egy extra Gold Battlepack üsse a markukat, a FIFA játékosok pedig Premium Coin Packot kaphatnak, ha részt vesznek a Play to Give kupában. A Madden NFL 16, a Star Wars: Galaxy of Heroes és a Battlefront játékosok is meglepetésekre számíthatnak. A program részleteiről az EA hivatalos oldalán tájékozódhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)