Hirdetés

Elő-E3-as Assassin's Creed: Revelations videó a fejlesztőkkel

|

A hamarosan induló E3-on Los Angelesben megmutatják a következő Assassin's Creed játékot is, erre melegítenek a készítők.

Hirdetés

A "The Road to E3" című sorozat első részét tekinthetitek meg alább, melyben a Ubisoft vidám munkatársai nyilatkoznak, miközben épp hegesztik az Assassin's Creed: Revelations demóját a rendezvényre.

Íme:

A srácok tényleg viccesre vették a figurát, hiszen végső soron összehoztak egy videót a semmiről, ezt viszont remekül megvalósították. Azért a UbiWorkshop-os póló meg kapucnis felső elég jól néz ki, lássuk be.

Az Assassin's Creed: Revelations Ezio történetét folytatja majd, sőt, az első teaser alapján le is zárja azt:

A májusi GameStar-ban exkluzív előzetest találtok exkluzív infókkal és képekkel, valamint az E3-on aDaM is kint lesz, úgyhogy készüljetek fel a videóözönre! A játék még idén érkezik, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)