Hirdetés

Élőszereplős Mass Effect 3 reklám

|

"Mintha csak egy híradót néznénk egy megszállás idején" tipikus esete.

Hirdetés

A nagy E3-as hajtás és a sok-sok hír miatt nem jutott mindenre idő, úgyhogy itt egy kis érdekesség, még az E3-ról.

Az EA sajtókonferenciáján ezzel a videóval kezdték a Mass Effect 3 bemutatását, ha emlékeim nem csalnak, de most már külön is megtekinthető:

Az ANN (Alliance News Network) épp élő műsort sugároz, amikor megtörténik a támadás, ezért láthatjuk, mekkora a fejetlenség. Maga a koncepció nem bonyolult, de a megvalósítás remek, és valljuk be, örülnénk egy mozis Mass Effect kalandnak, a LOST-os fickóval (Matthew Fox) a főszerepben. Ha a rövid videó után hiányérzetetek támadt volna, akkor tekintsétek meg RG kolléga bejegyzését az E3-as képekről és videóról.

A Mass Effect 3 már pontos megjelenési dátummal is rendelkezik: 2012. március 6. PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on, Kinect támogatással és a világ megmentésével. Addig is kitartást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)