Hirdetés

Epic meglepetés - lehet tippelni

|

Tovább folytatódik a találgatás, hogy vajon melyik játékuk érkezésére utalgatott Mike Capps, az Epic Games elnöke legutóbbi interjújában.

Hirdetés

Az Epic Games elnöke, Mike Capps kedvenc iparágunk (t.i. videojátékok) képviselőinek szokásos "mondok is valamit, meg nem is" információ-csepegtetős módján, meglebegtette egy videó interjúban, hogy valami meglepetéssel készülnek az E3 kiállításra.

Egy hamarosan bemutatkozó játékra utalva elmondta: "könnyen lehet, hogy van egy újdonságunk, és szerintem az E3 nagyon izgalmas lesz az Epic rajongói számára". Capps úr szavaiból kicsit úgy tűnt, mintha fogalma se lenne arról, milyen bejelentésre készülnek kollegái, de az a "marketing mosoly" elárulta, hogy a terepet szeretné előkészíteni, és a lelkesedésünket felfokozni.

Vegyük csak sorba, milyen titokzatos játékokra számíthatunk! Korábban emlegettek már egy 2011 elején érkező lövöldözős játékot, ami minden bizonnyal a lengyel People Can Fly fejlesztőcég "Bulletstorm" néven futó munkája lesz. De az "Epic rajongók" leginkább talán az Unreal, a Shadow Complex, vagy a Gears of War újabb epizódjainak örülnének.

Ez utóbbi tűnik a legvalószínűbbnek: ahogy vasárnapi cikkünkben is írtuk, az Unreal-lel jelenleg nem foglalkoznak, a "Bulletstorm" még odébb van, a Gears of War folytatására viszont egyre több dolog utal.

Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)