Hirdetés

Távozott az idei E3-ért felelős kreatív rendezőcsapat

|

A srácok feladata az lett volna, hogy teljesen újragondolják az E3 rendezvényeket, de sajnos nem sikerült túl tartósra az együttműködés.

Hirdetés

Az E3, vagyis az Electronic Entertainment Expo már majdnem 25 éve a játékipar egyik legmeghatározóbb eseményének számít, viszont az utóbbi években a rendezvény egyre többet küzdött azzal, hogy megőrizze relevanciáját és tartsa a lépést az olyan konkurens kiállításokkal, mint a gamescom. A szervezők az idén drasztikus lépésekkel készültek, viszont úgy tűnik, hogy a vérfrissítés nem fog könnyen összejönni.

Hirdetés

Az E3 szervezéséért felelős ESA (Entertainment Software Association) az idei évben úgy döntött, hogy a kifejezetten rendezvényekre specializálódott iam8bit csapatát kéri meg arra, hogy teljesen gondolják újra és modernizálják a rendezvényt, viszont a csapat egy Tweetben bejelentette, hogy a friss együttműködésnek máris vége szakadt:

"Vegyes érzésekkel jelentjük be, hogy az iam8bit csapata úgy döntött, hogy nem tevékenykedik tovább a E3 2020 kreatív rendezőjeként. Több száz videojátékos közösségi eseményt szerveztünk és egy álmunk vált valóra azzal, hogy az E3-hoz is közünk lehetett. További sok szerencsét a szervezőknek."

Az üzenetből nem igazán derül ki, hogy pontosan miért döntöttek így a srácok, de az biztos, hogy pár hónappal a rendezvény előtt ez nem túl szerencsés, így nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy az ESA illetékesei hogyan oldják meg ezt a problémát, főleg, hogy a koronavírus para miatt eleve nincs túl könnyű helyzetben a rendezvény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)