Hirdetés

Ezért hiányozhatott a Sea of Thieves fejlesztőinek újdonsága az E3-ról

|

Ha hihetünk egy iparági pletykának, akkor nagy bajban van az Everwild.

Hirdetés

Amikor az egyébként kifejezetten színvonalas Xbox & Bethesda Showcase során felbukkant a Rare neve, akkor számítottunk rá, hogy valami új tartalom készül a Sea of Thieveshez, ugyanakkor abban is reménykedtünk, hogy ismét életjelet ad magáról a pár éve bejelentett varázslatos kalandjuk, az Everwild is.

A korábban még Xbox-exkluzívnak tartott, a kalózos játéknál sokkal visszafogottabb és érzelemdúsabb projektet egy élményekkel teli utazásnak ígérték, melyben egy élettől és varázslattól lüktető környezetet kell megismernünk. Rendkívül hangulatos volt a bejelentő trailer, viszont 2019 már rég volt, és azóta sem lettünk sokkal okosabbak a koncepció kapcsán.

Hirdetés

A mostanság igencsak pletykás kedvében lévő iparági bennfentes, Jeff Grubb értesülései szerint az Everwild átesett egy újratervezésen, és jelenleg 2023-ra van belőve, de az Xbox sok dolgot tervez arra az évre, szóval könnyen lehet, hogy 2024-re fog tolódni. Grubb az okokat is elárulta: az Everwild kreatív vezetőjének, Simon Woodroffe-nak a tavalyi távozása után a Rare újraindította a fejlesztést.

Ebből már nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a rebootolt Everwild valószínűleg nem volt olyan állapotban, hogy mutogatni lehessen, így Phil Spencerék inkább kihagyták a műsorból és azt hozták a Rare-től, ami készen volt: Jack Sparrow cameóját a Sea of Thievesben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)