Hirdetés

Ezért nem engedi el még mindig a The Crew 2-t a Ubisoft

|

A versenyjáték-sorozat ugyan nem lett az új Need for Speed, de 2014 óta szépen, fokozatosan kialakított magának egy méretes rajongótábort.

Hirdetés

Valljuk be mindnyájan, hogy a Ubisoft E3-as bemutatója nem volt a legérdekesebb dolog, ami valaha történt a játékiparban. Ettől függetlenül azért volt a srácoknak pár örömteli bejelentenivalójuk, például hogy a The Crew franchise átlépett egy álomhatárt: a fejlesztők elmondták, immáron 30 milliónyian pörgetik a játékokat, és azok virtuális járgányait.

Hirdetés

A stúdió egyébként megemlítette, hogy a The Crew 2 harmadik évadának 1. epizódja 2021. július 7-én érkezik, így a 30 milliós játékosbázisnak lesz mit kiélveznie.

"Ez egy elképesztő év volt a The Crew 2-nek és csapatunknak. Sikerült leszállítanunk egy frissítést minden negyedik hónapban, és egy új epizódot minden másodikban. Képesek voltunk kiadni minden tartalmat, amit egy évvel ezelőtt beígértünk."

Tekintettel a világ helyzetére, és a játékiparban történt számtalan csúszásra, ez tényleg nagy szó.

A Ubisoft nyílt világú versenyjátéka 2018-ban jelent meg és azóta folyamatosan kapja a kisebb-nagyobb bővítményeket. A The Crew 2 elérhető Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, és PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)