Hirdetés

Fallout 4 - nos, holnap leleplezik

|

Nem kell a Bethesda E3 2015-ös konferenciájáig várnunk a Fallout 4 bejelentéssel: ma megjelent egy teaser oldal a hivatalos honlapon, ami holnap délutánig számol vissza.

Hirdetés

Azt, hogy idén bejelentik a Fallout 4-et, már jó ideje sejtettük. Időszerű is volt, meg nyilván azt gondoltuk, hogy ha a Bethesda sajtókonferenciát tart az E3-on, akkor ennek csak illene ott lennie.

Az első trailerre és a fontosabb információkra valószínűleg a holnapi nap eseményeitől függetlenül várnunk kell, azonban ma megjelent egy számláló a Bethesda hivatalos oldalán, mely szerint körülbelül 23 óra múlva, azaz holnap délután 4-kor „történik valami”. Nem is merünk arra gondolni, hogy nem a Fallout 4 bejelentést tease-elik, úgyhogy ne is gondolkodjunk alternatívákon. Nézzetek vissza holnap, jelentkezünk az első részletekkel (a platformokat csak tippeltük, de elég valószínű, hogy a két jelenlegi generációs konzolra és PC-re kapjuk meg).

A kódba túrva a következő feliratot találhatjuk egyébként: „ PA system failure has occured. Shutdown of the Masterbrain has been authorized and all sensitive materials have been removed for security purposes. Please attempt re-access. Have a pleasant day.”

Legalább most már van egy – majdnem – biztos tipp E3 2015 totónkhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)