Hirdetés

E3 2015 - a Bethesda egy félórás Fallout 4 demóval készül az expóra?!

|

Egy német oldal értesülései szerint a Bethesda az E3 2015-ön zárt ajtók mögött mutatja be a Fallout 4-et az újságíróknak.

Hirdetés

A Fallout 4 már-már Half-life 3-szerű téma lett a játékvilágban, köszönhetően a rengeteg átverésnek és a Bethesda titkolózásának.

A Bethesda viszont úgy látszik, hogy most végre megtöri a csendet. A német PC Games nevű oldal beszámolója szerint a Bethesda egy 20-30 perces Fallout 4 demót mutat majd az E3 2015-ön résztvevő újságíróknak. Az oldal egy "névtelen forrásra" hivatkozva közölte az információt, aminek a valóságtartalmáról egyelőre nem vagyunk meggyőződve.

Mivel a Bethesda idén egy saját konferenciával készül, ezért furcsa lenne, ha csak az újságírók számára mutatná be a várva várt játékot, és a közönségnek nem vetítene le legalább egy Fallout 4 trailert. 

Nyitva tartjuk a szemünket, hátha hallunk még valamit a dologgal kapcsolatban, de egyelőre kezeljétek pletykaként a dolgot. Az biztos, hogy nagyon örülnénk, ha láthatnánk végre valamit a Fallout 4-ből, főleg, hogy mi is kint leszünk Los Angelesben az E3 2015-ön.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)