Hirdetés

E3 2015 - hogy működnek majd a Fallout 4 modok konzolon?

|

A PC-s modok érkezése a Fallout 4 Xbox One-os változatába (talán a PS4 sincs kizárva) nagy meglepetés volt, de hogyan is kell ezt elképzelnünk?

Hirdetés

Az egyik legnagyobb meglepetés, amit a Fallout 4 kapcsán az E3 alatt kaphattunk, az a modok Xbox One-os támogatása volt. Todd Howard, a játék rendezője a Microsoft konferenciáján kívül is beszélt a konzolos modokról, amit a Bethesda reményei szerint a PlayStation 4-re is be tudnak vezetni, és nem szeretnék túlságosan korlátozni, milyen alkotások érkezhetnek a konzolos változatokhoz.

Ebbe az is beletartozik, hogy bizony lesznek olyan modok, amik akár komolyabb bugokat is előidézhetnek, vagy teljesen játszhatatlanná teszik a Fallout 4-et. Emiatt szükség lesz egy biztonsági opcióra, amivel a mentéseinkről egy másolatot készíthetünk, ha esetleg egy mod tönkretenné a játékállásunkat tároló fájlokat. Azért nem mindent engednek majd át, hasonlóan a Steam Workshophoz, a meztelenséget, vagy pornográf anyagokat nem lehet majd a Bethesda.net-re felpakolni (ahonnan valószínűleg konzolokra letölthetjük majd a modokat), ahogy a más IP-kből kinyert anyagokat sem engedélyezhetik itt.

A Fallout 4 modtámogatás nélkül jelenik meg novemberben, az ehhez szükséges eszközökre PC-n valamikor 2016 elején számíthatunk, ezt követheti a modok konzolos bevezetése. Addig pedig valószínűleg kiderül, hogy vajon PlayStation 4-re is telepíthetjük-e őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)