Hirdetés

Fallout 76 - az éhségre és a szomjúságra is oda kell majd figyelnünk?

|

Könnyen lehet, hogy a túlélős játékelemeknek is fontos szerepük lesz majd a Bethesda alkotásában.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a fejlesztők letérnek egy kicsit a már jól kitaposott ösvényről, és feldobják ezzel-azzal a Fallout széria következő darabját. Ráadásul olyan dolgokkal, amelyek megnehezítik, viszont kicsit realisztikusabbá varázsolják a kalandot.

Hirdetés

Sok mindent csinálhatunk majd a Fallout 76-ban. Felfedezhetünk, bázist építhetünk, különböző ocsmányságokkal harcolhatunk, és a jelek szerint közben nem csak arra kell majd figyelnünk, hogy például mindig legyen elég életerőnk.

Megjelent az interneten egy screenshot a játékból, amelyen jól kivehető a kezelőfelületen lévő két csík. Az egyik végében egy kés, illetve egy villa van, tehát ez nyilván az éhséget jelzi majd, a másik mellett pedig egy vízcsepp látható, így ez valószínűleg a szomjúságot mutatja.

Persze az is lehet, hogy ez nem karakterünk, hanem táborunk igényeit mutatja, mindenesetre érdekes részlet. Ti kiszúrtátok?

Szerintetek lesznek majd túlélős játékmechanikák a Fallout 76-ban? BZ írt egy nagy cikket a játékról, olvassátok el, régi motorosként hogy látja a jelenlegi infók alapján a széria jövőjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)