Hirdetés

Fallout 76 - a legendás molyember is benne lesz?

|

Az E3-as traileren felbukkant egy repülő szörnyeteg, ami kísértetiesen hasonlít egy virginiai legendákban felbukkanó rémre.

Hirdetés

A Fallout 76 videóban a rajongók elkaptak egy pillanatot, ahol egy repülő szörnyeteg rejtőzködik a ködben. Nem tiszta, hogy mi az a rémség, de a virginiai legendák ismerőinek vannak tippjei.

Hirdetés

Még 1966-ban röppent fel a pletyka, hogy egy pár belefutott egy Mothman nevű szörnybe, ami aztán nyugat-virginiai legendává nőtte ki magát. A fenti képen látott valami kísértetiesen hasonlít a történetekben emlegetett rémre.

A teóriát azt is elősegíti, hogy a Noclip Fallout 76 dokumentum videójában a játék egyik művésze egy Mothman pólóban bukkant fel.

Ez már valószínűleg nem véletlen egybeesés. Jó esély van rá, hogy egy kalandban belefutunk majd a szörnyetegbe, és remélhetőleg rakétát ereszthetünk az arcába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)