Hirdetés

Új Falloutot jelenthetnek be az E3-on?

|

Szenzációs pletyka bukkant fel a Fallout franchise-zal kapcsolatban, miszerint az idei E3-on leplezhetik le a sorozat következő részét, amely egy már megjelent epizód folytatása lehet, már ha van alapja a szóbeszédnek.

Hirdetés

Száz százalékig biztosak lehetünk benne, hogy a Bethesda a Fallout 4 után sem hagyja magára a szériát, éppen ezért dobbant nagyot a gamer szív, mikor tavaly augusztusban bejegyzésre került a Fallout: New Orleans márkanév logótervvel együtt. Most új fejlemények vannak, ennek ellenére nem árt, ha visszafogottan lelkesedünk.

A FragHero meg nem nevezett, belsős forrásokra hivatkozva hozta le a fülest, miszerint a következő Fallout nem az ötödik rész lesz, hanem egy újabb spin-off, méghozzá a Fallout: New Vegas folytatása, talán ezt takarhatja a korábban lefoglalt New Orleans név. A játékot állítólag az Obsidian fejleszti, a 2017-es E3-on fogják bejelenteni és már idén megjelenhet, de többet egyelőre nem tudni.

Mindez könnyen lehet kacsa is, azonban a FragHero korábban olyan nagy címekről rántotta le a leplet a hivatalos bejelentés előtt, mint a Red Dead Redemption 2 és a The Last of Us 2, amelyek valóban készülnek, tehát érdemes úgy tekinteni erre a pletykára, mint egy reménysugárra. Ezzel együtt továbbra is névtelen, ismeretlen forrásokról van szó (ráadásul a korábbi bejelentések esetében is tévedtek a részleteket illetően), így érdemes óvatosan kezelni a rájuk alapozott állításokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)