Hirdetés

Fallout: New Vegas - megjelenési dátum

|

Az E3-ra szánt trailer után végre a megjelenési dátum is befutott. Október végéig kell kibírni.

Hirdetés

Szombaton már megkaptuk a Fallout: New Vegas szenzációs E3 trailer-ét (tessék megnézni!), de a megjelenési dátum valahogy elkeveredett a vásári forgatagban. Még szerencse, hogy nem atomtámadás áldozata lett, különben talán csak az atombunkerek megnyitásakor tudnánk meg az örömhírt: a játék 2010. október 22-én hajózik be Európába, a tengerentúlon pedig már 19-én kézbe vehetik a rajongók.

A Fallout 3-ban megismert Washington D.C. után, ezúttal az atomháborút jobban átvészelő New Vegas városában találjuk magunkat, ahol némiképp emberibb az élet, mint a keleti parton, ám a nyomasztó, poszt-apokaliptikus légkör így is garantált. A nagy Fallout játékból merítkező, keményvonalas RPG gyökereihez visszatérő Fallout: New Vegas PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is érkezik. Az E3-mon reméljük további részleteket is megtudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)