Hirdetés

Far Cry 4 - a coop nem egy külön játékmód

|

Nem mintha nem szerettük volna a társas mészárlást, de a Far Cry 4 többet kínál többjátékos fronton elődjénél. Coop a sztori módban, szabadon választva - mindegyik platformon.

Hirdetés

Amikor a Far Cry 4 első videóját néztük éjszaka, azonnal arról kezdtünk el beszélgetni, hogy vajon milyen új lehetőségeket kínál majd ez a játék. Aztán a Sony konferencián már rákanalaztak az élményre: a Far Cry 4 gameplay videó nézve kiderült, hogy közösen lehet küldetéseket teljesíteni, ráadásul PlayStation 3-on és PlayStation 4-en ehhez elég csak egy játék, a haver akkor is szabadon behívható PSN-en keresztül, ha neki nincs saját példánya. Ütős.

De hogyan is kell elképzelni a coop lehetőségét? Egyelőre nem tudunk sokat, a PlayStation Blog értesülései szerint a sztori módban hívhatunk be (illetve rúghatunk ki játékunkból) szabadon másokat. Ez a játékmód Guns for Hire néven fut majd, a lényege az, hogy a közös kalandok során mind a két kalandor XP-t és lootot kap, amit visznek tovább egyedül is. Az még nem világos, hogy a kétjátékos missziók külön vannak-e a térképen, vagy akár minden sztori-küldetést lehet-e coopban tolni, remélhetőleg erre is választ kapunk hamarosan. Viszont ez az opció minden platformon él, egyelőre a PS-nek annyi előnye van, hogy a multihoz egy példány is elég a játékból.

A Far Cry 4 megjelenés PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One és PC platformokra esedékes Amerikában november 18-án, nálunk november 20-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)