Hirdetés

Far Cry 4 - nem lehet minden küldetést közösen nyomni

|

Emlékeztek még, akkor abban reménykedtünk, hogy a sztori-módban aktiválható coop móka akár mindenre kiterjedhet majd a játékmenet során. Na akkor ezt felejtsük is el gyorsan.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy a Far Cry 4 coop nem egy külön játékmód lesz, hanem a kampány közben hívhatunk be havert egy kis kettős gyilkosságra, ráadásul ezt úgy is (PlayStation exkluzív megoldásként), hogy neki nincs is meg a játék, akkor nagyon boldogok lettünk.

Nyilván az első reményteli kérdés az, volt, hogy vajon az egész kampányt le lehet-e ketten játszani (sokat azért nem tettünk volna rá), de sajnos most már világos, hogy a fő küldetéseket csak egyedül vihetjük végig, ha ketten nyomulunk, addig a sztori áll. Alex Hutchinson, a Far Cry 4 rendezője ugyanakkor igyekezett hangsúlyozni, hogy maga a játék élményfaktora így is erősebb, sokat dolgoztak a realisztikusabb környezeten, az élvezetesebb és a sztorihoz jobban kapcsolódó mellékküldetéseken, az MI-n (az állatokén is, tehát a vadászat is nagyobb kihívás lesz). A Far Cry 3-ból ismert őrültebb jelenetek is várhatóak (a drog rossz, értem?), viszont az átvezető vagy sétálós rész helyett itt is több tennivaló vár majd a játékosra.

A Far Cry 4 megjelenés PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra idén novemberben várható. Várjuk is. Főleg a gyűjtői változatot látva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)