Hirdetés

E3 2017 - kegyetlen lesz a Far Cry 5

|

A Far Cry 5 gameplay trailer megmutatja, mire számíthatunk a Ubisoft sorozatának következő részétől, amiben amerikai redneckekre vadászunk.

Hirdetés

Pár hete mutatkozott be a Far Cry 5. A bejelentés során megtudtuk, hogy a helyszín egy fiktív montanai megye, Hope County lesz, ahol egy serifhelyettes szerepében indulunk vallási fanatisták ellen. 

Abból, amit akkor láttunk, nem derült ki sok a játékmenetbeli újításokat illetően - pedig szükség van újdonságokra, mert az alapok nagyjából a Far Cry 3 óta nem változtak. Ez belátta a Ubisoft is (pláne miután az AC majdnem belebukott ebbe), ezért például kivették a tornyokat, ehelyett drónnal fedezhetjük fel környezetünket, ahogy kb. minden mai játékban. Tanúi lehetünk majd pár egész kegyetlen kivégzésnek, de mi is gondoskodhatunk a látványos halálokról például légitámogatással.

A Far Cry 5 megjelenési dátuma február 27. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)