Hirdetés

Far Cry E3 demó - más megközelítésből

|

Az idei E3-on bemutatott játékmenet csak egy volt az adott küldetés lehetséges megoldásai közül.

Hirdetés

A Far Cry 3 visszatér az eredeti Far Cry koncepciójához, és a szavannákon játszódó második rész után ismét a fülledt dzsungelek világába fog elkalauzolni minket.

Az idei E3-on jelentették be a harmadik részt, valamint rögtön mutattak is belőle gameplay-t. Ismétlésképp:

Nemrég napvilágot látott egy új videó, melyben szintén ezt a pályát, de más megközelítésből, technikával játssza végig az egyik fejlesztő. Íme:

Van egy olyan érzésem, hogy ettől a két verziótól függetlenül még több módon is el lehet érni azt a helikoptert, a lehetőségek tárháza tárva-nyitva áll előttünk. Persze azt sosem értettem egy FPS-ben sem, hogy a rosszfiúk/idegenek miért mindig robbanékony hordók közelében lebzselnek, illetve miért tartanak belőlük jó sokat a táboraikban, de a pályadizájnerek bizonyára jobban értenek ehhez.

A Far Cry 3 jövőre érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)