Hirdetés

Fear the Wolves - trailerrel hangolódunk az E3-ra

|

A Survariumot fejlesztő Vostok Games vadonatúj projektje most kapta meg a legelső előzetesét.

Hirdetés

A Fear the Wolves olyan lesz, mint egy S.T.A.L.K.E.R. által inspirált battle royale shooter, de mindezidáig nem volt lehetőségünk belekukkantani, hogy a Vostok Games hogyan képzelte el ezt. 

Hirdetés

Az E3 közeledtével azonban a fejlesztőcsapat is belehúzott: a hónap elején új képeket mutogattak a Csernobilban játszódó és 100 játékot összeeresztő lövöldéből, ma pedig kiadták a Fear the Wolves első trailerét is.

A kedvcsináló alapján a játékmenet hasonló lesz a népszerű battle royale címekhez, azt leszámítva, hogy itt nem csupán az ellenfelek jelentenek ránk veszélyt, durvább fegyvereket lootolhatunk és kétfajta módon is nyerhetünk: elsőként érjük el a kimenekítő pontot és szelelünk el, vagy megölünk mindenki mást. 

A Fear the Wolves a nyáron rajtol el korai hozzáféréssel PC-re, jövőre pedig konzolokra is átköltöztetik majd. 

Nektek hogy tetszik így első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)