Hirdetés

FIFA 15 - itt az első trailer, érezzétek át

|

Hát nem ettől fogtok a falnak menni életérzésben, de legalább van egy kis kedvcsináló az E3 előtt, ahol június 9-én bemutatják a FIFA 15-öt. Most csak annyi a mottó: Feel the Game.

Hirdetés

Pontosan tudjuk, hogy ebben a szerkesztőségben ki érzi át a játékot igazán, EndreMan nem egyszer került szellemi pengeélre a FIFA 14 okán, így egészen biztosak lehetünk abban, hogy idén is komoly megpróbáltatások várják őt mind emberileg, mind szakmailag.

De nem is ez a lényeg, hanem az örvendezés, mert a 2014 FIFA World Cup Brazil Facebook oldalán már kint egy teaser, miszerint június 9-én (az EA E3-as konferenciájának keretében) bemutatkozik a FIFA 15 is, ahol feltehetően többet is láthatunk majd ennél a szemtelenül semmitmondó videónál:



A FIFA 15 megjelenés várhatóan Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 és PC platformokon várható majd idén ősszel. További részletek az E3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)