Hirdetés

E3 2016 - ilyen a megújult FIFA 17

|

Új motorral jön a FIFA 17, ami nem csak a játék látványán, de a fizikáján is javít.

Hirdetés

A DICE jó munkát végzett a Frostbite motor fejlesztésénél, ezt már több játék esetében láthattuk. Az Electronic Artsnak annyira tetszik a házi készítésű engine, hogy a lehető legtöbb játékánál használja, így már a FIFA 17-et is ez fogja hajtani az Ignite helyett, amire egyébként mindössze pár éve váltottak.

A játék viszont nem csak ezért érdekes (hanem a sztori mód miatt is, de azon most még nem tudunk nem mosolyogni és ámulni egyszerre). Új mozdulatokat láthatunk, tekergetnek ezt-azt, hogy idén is a lehető legjobb élményt kapjuk. Aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle, a FIFA-k esetében mindig csak a megjelenés után derül ki, hogy a játékosok azt kapják-e, amit érdemelnek, vagy az előző évhez képest még több kontrollert zúznak szét a parkettán. A női játékosokról most nem esett szó, viszont menedzserek bekerülnek, köztük Guardiola és Mourinho.

A FIFA 17 szeptember 29-étől kapható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)