Hirdetés

Figyelem dinórajongók, jön a Jurassic World Evolution 2!

|

A franchise egyik ikonikus arca, maga Jeff Goldblum jelentette be a folytatást.

Hirdetés

A Frontier Developments megmutatta három éve, hogy milyen szórakoztató és alkalomadtán vérfagyasztó lehet egy dinoszauruszpark menedzselése, azóta pedig nem lanyhul a franchise-zal kapcsolatos hype (köszönhetően például a közelgő filmnek), így esélyt kapnak arra, hogy továbbfejlesszék a koncepciójukat. Persze ezúttal is kapnak némi segítséget Hollywoodtól, Jeff Goldblum ugyanis visszatér Dr. Ian Malcom bőrébe bújva. Nem csak a bejelentéshez, a játékba is. 

Hirdetés

A Summer Game Fest során leleplezett Jurassic World Evolution 2-ben lehetőségünk lesz majd számos újfajta környezetben parkot építeni, így például erdős és sivatagos területeken is bizonyíthatunk. A fejlesztők mélyebb menedzselési eszközöket és kreatívabb lehetőségeket ígérnek, beleértve az új épülettípusokat is. Az első információk szerint 75 őskori fajt pakolnak a folytatásba (mint amilyen a Nasutoceratops), és kapunk egy új kampányt is, amely a Jurassic World: Bukott birodalom eseményei után játszódik majd, és fel fog benne bukkanni Goldblum mellett Bryce Dallas Howard is Claire Dearingként. Lesznek új játékmódok is, benne a franchise sarkalatos pontjait újragondoló Chaos Theory-val, a Sandbox-szal és a Challenge móddal.

A Jurassic World Evolution 2 elvileg valamikor év végén fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Persze tudjuk, hogy mindig ez van, aztán majd jön a futás...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)