Hirdetés

E3 2019 - ismét lenyűgözött minket a Final Fantasy VII Remake

|

Megtudtunk néhány dolgot a játékmenetről, a harcrendszer működéséről, és arról, hogy mennyi helyet foglalnak el a fájlok.

Hirdetés

Most, hogy elkészült, megjelent, és már csak DLC-kkel bővülget a Kingdom Hearts III, a fejlesztők látványosan áttértek a Final Fantasy VII Remake-re. Tegnap már megjelenési dátumot is kaptunk, innentől biztos, hogy többet fogunk hallani róla.

Hirdetés

A Square Enix E3-as konferenciájának elején egész sokat mutattak a játékmenetből, valamint ismertették a harcrendszer működését. Bármikor válthatunk majd a karakterek között, beállíthatjuk, hogy a klasszikus, JRPG-s, menüben lépkedős megoldást szeretnénk-e, vagy gombokhoz rendeljük a különböző támadásokat, így gördülékenyebbé téve a csatákat. Kiderült az is, hogy az első epizódban a kiterjesztett Midgar részt kapjuk meg.

Az E3 látogatói már kipróbálhatják, mindenki másnak 2020. március 3-áig kell várni. Előreláthatólag PlayStation 4-exkluzív lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)