Hirdetés

Az idei E3-on bemutatkozik a következő Stronghold

|

A hosszú múltra visszatekintő sorozat fejlesztői elárulták, hogy mikor láthatjuk először a széria következő részét.

Hirdetés

A Stronghold a kétezres évek egyik meghatározó sorozata volt a stratégiai játékok rajongói számára, sajnos az utóbbi néhány évben nem nagyon hallottunk a játékokat kezdetek óta fejlesztő Firefly Studios felől, most azonban végre megtört a csend.

Hirdetés

A csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a júniusi E3 során bejelentik a következő Stronghold játékot, ami elmondásuk szerint nem a negyedik számozott epizód lesz majd, hanem a Crusaderhez hasonlóan egy spin-off játék.

Ennek ellenére a srácok azt állítják, hogy ez a játék igenis a fő sorozat tagja lesz, számozás ide vagy oda. Sajnos magáról a játékról semmilyen konkrétumot nem árultak el azon kívül, hogy a Steamen fog megjelenni, a többi infóért meg kell várnunk az E3-at, vagy az első szivárgást.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mivel rukkolnak elő a srácok. Ti mire számítotok? Játszottátok az RTS  sorozat korábbi darabjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)