Hirdetés

Folytatást kap az A Plague Tale: Innocence

|

Az Asobo fejlesztésében jön az A Plague Tale: Requiem, amelynek továbbra is lehengerlő a hangulata.

Hirdetés

Hatalmas eredményt ért el az Asobo Studio az A Plague Tale: Innocence-szel, az érzelemgazdag és rendkívül izgalmas akció-kaland egy szenvedéssel teli világban játszódva is rengeteg játékos fejét tudta elcsavarni. Nem is váratott sokat magára a folytatás, amelynek atmoszférikus előzetese az Xbox + Bethesda Showcase egyik legnagyobb meglepetése volt. 

Hirdetés

Az A Plague Tale: Requiem első trailere azt ígéri, hogy Amicia és a testvére, Hugo egy veszélyes új küldetésre indul, és újfent mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy életben maradjanak. Ha végigjátszottátok az előző részt, akkor a videó biztosan meg fog pendíteni pár érzelmi húrt:

Az A Plague Tale: Requiem valamikor 2022-ben fogja elrabolni a szívünket PC-n és Xbox Series konzolokon. Szoros barátságot fog ápolni az Xbox Game Pass-szal is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)