Hirdetés

Folytatódik a Secret of Monkey Island

|

Nyáron visszatér minden idők egyik legszórakoztatóbb fenegyereke, hogy felélessze a LucasArts klasszikus kalandjátékát.

Hirdetés

Érdemes visszarepülni egészen 1990-ig és feleleveníteni az önmagát hatalmas kalóznak nevező Guybrush Threepwood kalandjait, ugyanis júlisuban debütál a Secret of Monkey Island epizódokra szabdalt változata a Telltale Games fejlesztőinek közreműködésében. Az elmúlt esztendők folyamán grafikailag megkapott, azonban hangulatában utánozhatatlan kalandjátékhoz tapasztott epizódok továbbgörgetik a Secret of Monkey Island történetét asztali és Wii rendszereken.

A Tales of Monkey Island sorozat minden egyes darabját harminc napos csúsztatással szerezhetjük be összesen öt hónapon keresztül. Valósnak bizonyultak a korábban felmerült kalózhírek is: szintén nyáron kerül forgalomba a Secret of Monkey Island speciális kiadása PC és Xbox 360 rendszerek támogatásával. A Secret of Monkey Island: Special Edition felújított-, nagyfelbontású grafikával, újrarögzített betétdalokkal, hangokkal és szinkronnal csábítja vásárlóit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)