Hirdetés

E3 2018 - limitált ideig ingyenes PC-re a For Honor

|

A remek hírhez egy minden eddiginél tartalmasabb DLC bejelentése is társult.

Hirdetés

A Ubisoft az E3-on húzott egy szimpatikus, ámde érthető lépést, így jövő hét hétfőig véglegesen bezsákolhatjuk a játékot, méghozzá teljesen ingyen.

Hirdetés

Persze, azért van egy minimális csavar a történetben, hiszen "csak" a Starter Editiont szerezhetjük be, amiben minden ugyanúgy megtalálható, mint az alapkiadásban, a feloldható karakterek viszont jóval több játékbeli valutába fájnak (kivéve azokat, amik a DLC-kel együtt érkeztek). A csomaghoz jár még három feloldott Vanguard hős is. A játékot egészen június 18-áig szerezhetjük be a Uplay-en keresztül.

Emellett egy új, Marching Fire névre hallgató DLC is készül, ami minden eddiginél több tartalmat hoz a For Honorbe. A kiegészítőnek köszönhetően négy saját háttértörténettel rendelkező kínai harcos (Tiandi, Jiang Jun, Nuxia, Shaolin) fogja képviselni a népét a játékban, továbbá egy új 4v4 alapú kastélyostromlós játékmóddal is gazdagodnak a DLC-re beruházó játékosok, ami a Breach nevet viseli.

Az új tartalmak október 16-án érkeznek meg a csatatérre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)