Hirdetés

For Honor - rengeteg infót kapunk hamarosan (videó)

|

Jelenleg sokkal kevesebbet tudunk a For Honorról, mint szeretnénk, de a Ubisoft már csak egy kis türelmet kér.

Hirdetés

A 2015-ös E3-on mutatkozott be a Ubisoft Montreal teljesen új IP-je, a For Honor című, csapatalapú, kompetitív TPS, amiben két négyfős csapat harcol egymással közelharci fegyverekkel, méghozzá olyan frakciókat képviselve, mint a vikingek, a szamurájok és a lovagok. 

Sajnos egy kezünkön megtudjuk számolni, hogy azóta mennyi hírt írtunk a For Honorról, ugyanis a sajtó véleményén kívül mindössze a projekt gyökeréről, a szamurájokról, az egyjátékos módról és az új Motion Matching technológia képességeiről hallhattunk, de ez hamarosan megváltozik. A Ubisoft közösségi embere, Eric Pope most egy videóban megígérte, hogy a nyári játékexpókon, az E3-on és gamescomon rengeteg új információt készülnek megosztani velünk, valamint felhívja a figyelmünket egy közösségi versenyre, amelynek keretén belül két szerencsést Európából kiutaztatnak az említett eseményekre a Ubisoft vendégeként. Részletek alább és a hivatalos honlapon

A For Honor dátummal még nem rendelkezik, de az már biztos, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Remélhetőleg valamelyik rendezvényen a dátumot is bejelentik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)