Hirdetés

For Honor - mit gondol a sajtó? (videó)

|

A For Honor új videójában megnézhetünk néhány vadonatúj jelenetet, és láthatjuk, mit mondtak róla a sajtó képviselői világszerte.

Hirdetés

Az idei E3 2015 egyik legnagyobb pozitív meglepetése volt a Ubisoft által bejelentett For Honor, ami egyediségével, témájával abszolút megvette a játékosokat és az újságírókat egyaránt.

A középkori akciójáték, melyben csapatunkkal taktikázva kell közelharcban összecsapni másokkal, csak valamikor jövőre jelenik meg, és amennyire mi tudjuk, a gamescomon nem lehet majd kipróbálni. Ennek ellenére sokan dícsérték a világ minden pontján, és a Ubisoft volt olyan jófej, hogy nem csak az amerikai újságírók véleményét tüntette fel az alábbi videóban. Akit ez nem érdekel, az is nézze meg, a szövegek mellett azért hangulatos jeleneteket is láthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)