Force Unleashed, LEGO Indiana Jones az E3-on?" /> Force Unleashed, LEGO Indiana Jones az E3-on?"/>
Hirdetés

Force Unleashed, LEGO Indiana Jones az E3-on?

|

Azt csiripelik a madarak, hogy a Lucas Arts sok újdonságot készül bemutatni az E3-on jelenleg futó projectjeiből.

Hirdetés

A Kotaku gamer site forrása szerint elsősorban három nagy durranásra lehet számítani a Lucas Arts-tól ezen az E3-on. Az első egy új trailer a készülőfélben lévő Force Unleashed játékból, amelyet ha minden igaz csütörtök tájékán vetítenek majd le az expón. A második a LEGO Indiana Jones bejelentése lenne, a cím magáért beszél. A harmadik a Fracture nevezetű játék további bemutatása lesz, amely egy jövőbeli második amerikai polgárháborút dolgoz fel, csak észak és dél helyett mutáns vs. cyborg rangadó lesz egy globális felmelegedés utáni Amerikában. Ezen kívül csak azt lehet tudni, hogy a játék küldetésalapú lesz, és nagy hangsúlyt fektet a fizikára, főleg az épületek összeomlására. Mindenki vegye azonban figyelembe azt, hogy ezek az infók egy névtelen forrásból származnak, így senki ne vegyen készpénznek semmit ebből a hírből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)