Hirdetés

A Fortnite is ott lesz az E3-on, megjött a hivatalos program

|

Az év egyik slágerjátéka is ott lesz a nyári expón. Lesz saját standja, és egy különleges versenye is.

Hirdetés

Az Epic Games ma hivatalosan is bejelentette, hogy a Fortnite is képviseltetni fogja magát a 2018-as E3-on. Az összes programot részletezték, így már tudjuk, hogy mit keres egy már megjelent, ingyenesen pörgethető játék az expón.

Hirdetés

Első körben a játéknak lesz egy saját standja, ahol június 12-től 14-ig mindenki játszhat exkluzív díjakért. A kitelepített Fortnite erődben lesz rengeteg gép, és egy csomó rágcsa rágcsa is, úgyhogy a helyszínen jelenlévő szerencséseknek nem kell majd sehová sem menniük, ha egész nap csak lövöldözni akarnak.

A standon kívül is pörögni fog a móka a Fortnite Celebrity Pro-Am versenynek köszönhetően, ahol 50 profi és 50 amatőr celeb fog párokban versenyezni. A csapatok között ott lesz Ninja és Marshmello, Myth és Paul George, Mariplier és Joel McHale és még sokan mások. A verseny fődíja 3 millió dollár, de az összeg valójában adományként szolgál majd egy, a győztesek által választott alapítványnak.

Az Epic még több műsort, bemutatót és bejelentést is ígért a rendezvényre, így a Fortnite rajongóknak is érdemes lesz szemmel tartaniuk a műsort.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)