Hirdetés

E3 2019 - így néz ki a Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions gameplay

|

Nem hittünk a szemünknek, hogy gyakorlatilag egy LEGO Racer szintű kiegészítőt kapunk a Forza Horizon 4-hez, most már játékmenet közben is megcsodálhatjuk a zseniálisan bizarr ötletet.

Hirdetés

Minden szupi szuper - sóhajt fel a LEGO rajongó, amikor megtudja, hogy készül egy Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions DLC, amire nem nagyon számítottunk. Bár elsőre kicsit furcsának tűnhet a koncepció, a bennünk élő gyermek boldogan pacsizik a veterán Forza rajongóval, és máris szívből éljük az egészet, ahogy tettük ezt korábban a Hot Wheels esetében is (ami egyébként szintén remekül működő brandtársítás volt).

Hirdetés

A fenti linkre kattintva megcsodálható trailer mellett egy rövidke, de annál dinamikusabb gameplay is befutott, nagy nehezen találtunk olyat, amit nem pofáz végig valaki, hogy jobb legyen az élmény. Egészen csodálatos, hogy a Horizon feeling hogyan alakul át a meglepően részletgazdag LEGO környezetben, nézzétek az összhatást:

Engem megvettek kilóra, nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)