Hirdetés

E3 2018 - a Horizon 4-ben nem lesz London, először nem is Angliával terveztek

|

Kiderült néhány érdekes részlet az autós játék területéről, ahol majd versenyezhetünk.

Hirdetés

Pörgős versenyeket és lenyűgöző tájakat ígér a Forza Horizon 4 (erről Paca már mesélt nektek bővebben is), ráadásul minden évszakban lehetőségünk lesz összemérni a tudásunkat a többiekkel. A játéknak otthont adó Nagy-Britannia gyönyörű lesz, pedig a fejlesztőknek nem is ez az ország volt az első választásuk.

Hirdetés

Nemrég megtudtuk, hogy ugyan a játékban egy csomó helyen megfordulunk, az angolok fővárosa sajnos kimarad az alkotásból, így nem kocsikázhatunk majd Londonban. Viszont bejárhatjuk majd Glastonbury környékét, ahol biztosan számos izgalmas dolog vár majd ránk, de azért kicsit jó lett volna a Metropolis Street Racer hangulatot újraélni a brit főváros utcáin.

Jon Knoles, a Turn 10 Studios egyik munkatársa nemrég a Polygonnak mesélt a fejlesztésről, így az is kiderült például, hogy először nem Nagy-Britanniát választották helyszínül a srácok (sokan Japánt vártuk ugyebár, ezek szerint voltak még alternatívák). Az egyik legfontosabb kérdés az volt, hogyan tudnák a játék világát életben tartani, hogy a rajongók ne unjanak rá az egészre. Erre pedig az évszakok adták meg a választ, és ez elég komoly kihívást jelentett a fejlesztőknek.

Aztán végül mégiscsak Nagy-Britanniára esett a választás, mert Knoles szerint elég változatosak ott az évszakok, így az egész dolog nagyon természetesnek hat. Ráadásul a játékos is elég sokféle helyszínen versenyezhet, kezdve a magasabb, sziklásabb területektől egészen a tengerpartokig.

Nektek hogy tetszik a Forza Horizon 4 játéktere és megoldásai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)