Hirdetés

E3 2017 - gyönyörű a Forza Motorsport 7

|

Nem meglepő módon ősszel jön a Forza Motorsport 7, ami a Scorpio legerősebb húzócíme lehet, de a One-t használók is csodálatos látványban gyönyörködhetnek.

Hirdetés

Új konzol mellé új exkluzív is kell, hogy úgy érezzük, ha nincs meg az új gép, kimaradunk valamiből. A Forza Motorsport 7 természetesen nem lesz Scorpio-exkluzív (még csak Xbox-exkluzív sem, mert PC-re is jön), viszont tény, hogy azon néz ki a legjobban (meg PC-n).

A Microsoft új konzolja, az Xbox One X előtt, október 3-án megjelenő játék 4K-ban és 60 fps-sel fut, és minden eddiginél több tartalmat kínál. Lesznek eddig nem látott pályák és kocsik, várhatóan alapjáraton tartalmaz majd pár Porschét (történelmi mérföldkő lenne, végre nem kéne DLC-t venni csak ezért), kamionokat, de ami a legfontosabb: jön a dinamikus időjárásváltozás. Az alábbi, rövid trailer ezt is megmutatja.

További részletek hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)