Hirdetés

E3 2016 - ízelítő a Friday the 13th: The Game játékmenetéből

|

Ma reggel mutatja meg magát a Péntek 13 játék, láthatjuk Jasont gyilkolás közben. Erre készít fel a most érkezett videó.

Hirdetés

A Gun Media már egy ideje dolgozik a Kickstarter segítségével megvalósuló Friday the 13th: The Game-en, ami ha minden igaz, idén októberben fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A csapat ahogy gyűlik a pénz (a hivatalos honlapon lehet adakozni még most is, hogy már rég vége a kampánynak), úgy bővíti újabb és újabb funkciókkal a játékot, ami most még nagyon jó és nagy mellényúlás is lehet. Szerencsére ma hajnali 5:45 után megnézhetjük mozgásban is, hogyan mészárol Jason, és remélhetőleg azt is, hogyan játszhatunk egy menekülő szerepében. Addig a fenti videóval kell beérnünk, de ez is valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)