Hirdetés

Gameplay jeleneteket is mutat a Dying Light 2 új videója

|

Ez volt a kevés értékelhető dolgok egyike a PC Gaming Show alatt.

Hirdetés

Még annak ellenére is csalódás volt az idei PC Gaming Show, hogy a korábbi tapasztalatainkból tudtuk, nem várhatunk sokat a lassan paródiává degradálódott műsortól, és hiába hittük, hogy a játékfejlesztéshez visszatérő Valve és a céget képviselő Gabe Newell bejelentése ütős lesz, ebben sem volt hála.

A nagyjából másfél órás műsorból alig 3-4 említésre méltó anyag érkezett, amik közül az egyik ez a Dying Light 2-es videó.

Hirdetés

Na persze senki ne gondoljon világmegváltó információkra, hiszen a videóban elhangzó tények jelentős része már korábban is ismert volt. Azért néhány másodperc gameplay is van a négy perces anyagban, amiben arról is kapunk némi információt, hogy ki is igazából Aiden, akit majd irányítunk a játékban.

A PCGS-t követő Future Games Show során egy kérdezz-felelek beszélgetés is volt a fejlesztőkkel, ezt alább láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)