Hirdetés

GameStar Hype: Mi lesz a Rockstar következő nagy játéka?

|

A Take Two ma bejelentette, hogy a Rockstar Games jövő márciusban egy új jelenlegi generációs játékot ad majd ki. Jön a Red Dead Rebellion? Önálló játék lesz a GTA Online? Érkezik a Max Payne 4, vagy az Agent?

Hirdetés

A Take Two összesítette az utolsó negyedéves bevételét és a rekordszámok mellett azt is megemlítette, hogy a Rockstar Games egy új játékot készít Xbox One-ra és PlayStation 4-re, amit 2015 márciusában ki is adnak. De mi lehet ez a titokzatos cím?

Abban azt hiszem megegyezhetünk, hogy egy Grand Theft Auto VI egy kicsit talán korai lenne, de azt nem lehet kizárni, hogy a Grand Theft Auto V PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es portjáról van szó. Sőt, az sem lenne butaság a részükről, ha csinálnának egy különálló Grand Theft Auto Online-t. 

Ott van még a most felreppent pletyka a Red Dead Redemption PC-s portjáról, amihez lehet, hogy akkor most a jelenlegi generációs verziókat is hozzácsapják? Aztán lehet, hogy a régebben emlegetett Red Dead Rebellion érkezik és kapunk egy új westernkalandot. 

A Max Payne 3 is már két éves, úgyhogy akár ezt sorozatot is megtoldhatják egy negyedik résszel. A Max Payne 4 jól hangzik, de ha már a folytatásoknál tartunk, akkor ne felejtsük el, hogy milyen jó lenne egy L.A. Noire 2, vagy éppen egy új Midnight Club. Utóbbi talán azért nem valószínű, mert annyi autósjáték jön most, hogy még a Need for Speed is pihenget egy évet.

A Rockstar hihetetlen portfóliójában még ott van a Manhunt és a The Warriors is, de négy évvel ezelőtt pár szóval és egy logóval megszellőztették az Agent nevű játékukat is, amiről azóta sem tudunk többet.

Rengeteg a lehetőség és a megválaszolatlan kérdés, de a legfontosabb mind közül, hogy...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)