Hirdetés

E3 2015 - Gears of War 4 képeken az új főszereplők és az új szörnyek

|

Több mint egy nappal a Microsoft sajtókonferenciája után megjöttek az első Gears of War 4 képek is, melyeken láthatjuk a trailerben szereplő párost, illetve egy skorpió-kutya-teknős-macska hibrid szörnyet is.

Hirdetés

A Gears of Wars sorozat történetében jövőre új fejezet nyílik, a Gears of War 4-ben új főszereplők veszik fel a harcot egy új ellenséggel.

Tegnap, a Microsoft sajtókonferenciáján láthattuk az első trailert, amiben egy nagyon kicsit B.J. Blazkowiczra hasonlító fiatalember, illetve egy tetovált, fejkendős, összességében kemény lány sétáltak a sötétben. Hogy pontosan kik ők, az nem derült ki, ahogy az sem, hogy a lények, amik az életükre törtek, honnan kerültek elő, mi a céljuk, de azt azért láttuk, hogy jó lesz ez. Nézzétek meg a képeket, ha kattintással kinagyítjátok és lementitek őket, háttérkép is lehet belőlük.

Aki nem bírja Gears of War nélkül Xbox One-on, augusztusban megvásárolhatja az első rész felújított kiadását, a Gears of War: Ultimate Edition-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)