Hirdetés

Gears of War: Judgement - Az előzmény bemutatása

|

A Bulletstorm fejlesztéséért felelős People Can Fly kezei közül kerülhet ki a Gears of War trilógia előzménye, a Judgement.

Hirdetés

A Micosoft konferenciája megannyi meglepetés mellett igazi nagyágyút tartogatott a Gears of War rajongók számára, hiszen leleplezték a napokban megszellőztetett Gears of War előzményt, a Judgemenet-et. A People Can Fly és Epic kettőse által született cím debütáló előzetese több kérdést vet fel, mint amit megválaszol, de mi más lehetne egy E3-as kedvcsináló célja, mint a figyelemfelkeltés? A Gears of War: Judgement várható megjelenése 2013, további részletek a rendezvényen folyamán várhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)