Hirdetés

Gears of War: Judgement - egy új trilógia kezdete?

|

Most már hivatalos, nem a harmadik résszel ér véget a Gears of War sorozat.

Hirdetés

Ugye mindannyian emlékeztek arra, hogy az Epic Games a Gears of War 3 megjelenését követően leszögezte, hogy lezárta Marcus Fenix és társai történetét, és ha készít is a jövőben újabb részt, azt már nem a jól ismert csapattal a főszerepben.



Bármennyire is ellentmondani látszik ennek Game Informer most már leleplezett címlapján szereplő személy(ek) kiléte, az Epic mégiscsak tartotta magát a szavához, elvégre a Gears of War: Judgment fejlesztését a People Can Fly végzi.
Konkrét részleteket az E3-on ismerünk majd meg az Xbox 360 exkluzív játékával kapcsolatban, ám úgy fest a helyzet, hogy egy előzményhez, pontosabban egy előzményként szolgáló trilógiához lesz szerencsénk.



És hogy ki, azaz kik láthatóak a címlapon láncra verve? A szöszi Damon Baird, a színesbőrű fickó pedig Augustus "Cole Train" Cole. Kíváncsian várjuk, hogy vajon Marcus és Dominic is felbukkan-e a játékban, ami egyes pletykák szerint - a lengyel fejlesztők múltjára való tekintettel - akár FPS is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)