Hirdetés

Gears of War - megkezdődött az E3-as visszaszámolás

|

Már csak néhány rövid nap választ el minket a Microsoft E3-as konferenciájától, ahol az új Gears of War is ott lesz. Számoljuk együtt a napokat!

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy a Gears of War sorozatért felelős Black Tusk a jövőben új néven folytatja a munkát. Az már biztos, hogy a sorozat megérett egy újrakeverésre, de könnyen lehet, hogy az E3-on az új rész is bemutatkozhat.

Ahogy az az alábbi tweetből kiderül, a Microsoft hétfői sajtókonferenciáján biztosan ott lesz a Gears of War, egyelőre azonban nem tudni, hogy csak a már említett Ultimate Edition, vagy a széria negyedik része lesz-e porondon. Előbbinek talán nem csapnának ekkora hírverést.

Azt tudjuk, hogy a csapat dolgozik a folytatáson, de hogy az van-e már olyan állapotban, hogy trailert, ne adj' isten gameplay-t is kapjunk belőle, az csak hétfő este derül majd ki. Bárhogy is lesz, mi azonnal beszámolunk majd róla, így érdemes lesz követni a GSO-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)