Hirdetés

Geralt és Yennefer valami egészen szokatlant csinálnak ezen a nyáron

|

Ha már a játékot ezerszer végigvittük, üdítő lesz a jól ismert hangokat új környezetben hallani.

Hirdetés

A május elteltével hivatalosan is az E3 havába léptünk, ami idén ugyan hivatalosan nem lesz, de a jól ismert nyári felhajtás azért nem marad el. Hamarosan jönnek a nagy bejelentések, a színpadi műsorok, és a GamesRadar sem hagyja ki a lehetőséget és idén is jelentkeznek majd saját, Future Games Show címre keresztelt előadásukkal.

Ez még önmagában fékezett habzású lelkesedést válthat ki az emberből, de most külön öröm, hogy az unalmas újságírók helyett két sokkal izgalmasabb előadó viszi majd a prezentációt: Denise Gough és Doug Cockle, akik Yennefer és Geralt hangját adták a The Witcher 3: Wild Huntban.

Hirdetés

A múltban is előfordult, hogy például a Resident Evil vagy a Horizon Forbidden West sztárjai vezették a műsort, idén a Witcher rajongók tapadhatnak a képernyőre önfeledten. A műsor alatt egyébként 40 bemutatót láthatunk majd olyan csapatoktól, mint a Team17, a Thundeful vagy az Amanita Design. A show június 11-én kerül megrendezésre este 9-kor, természetesen mi beszámolunk majd nektek minden érdekességről, újdonságról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)