Hirdetés

E3 2019 - a The Evil Within fejlesztőinek újdonsága a Ghostwire: Tokyo

|

Shinji Mikami következő játéka nem egy túlélőhorror lesz, de azért nem is egy kellemes, békés kaland.

Hirdetés

Miután Mikami többször is posztolt arról, hogy részt vesz az E3-on, okkal gondolhattunk a The Evil Within 3 bejelentésére, de ennél valami sokkal jobbat kaptunk. A Tango Gameworks egy teljesen új játékon dolgozik, mely némileg eltér a csapat korábbi, véres, félelmetes alkotásaitól.

Hirdetés

A Ghostwire Tokyo története szerint egy napon az emberek többsége nyomtalanul eltűnt. A háttérben természetfeletti erők munkálkodnak, és a mi feladatunk lesz az eset végére járni, felfedezni a világot, megmenteni az emberiséget. Nem tudjuk még, mikor jön és milyen platformokra, de az első előzetes egészen meggyőző. Műfaját tekintve akció-kalandjáték.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)