Hirdetés

E3 2015 - hamarosan indul a Gigantic első bétája

|

A Motiga multiplatform MOBA-ja egy nagy lépést tesz a végleges megjelenés felé, ugyanis a Gigantic bétatesztje még a nyáron elindul, valószínűleg itt próbálhatjuk majd ki először az Xbox One és a Windows 10 közötti játékot.

Hirdetés

A Microsoft E3-as sajtókonferenciája alatt csupán egy trailer erejéig jelent meg a Gigantic, a játék viszont kint van a kiállításon (a szerencsések a helyszínen ki is próbálhatják), így szerencsére ennél többet tudtunk meg a Motiga MOBA-járól. Például azt, hogy még augusztusban elindul a játék bétatesztje.

Az első béta még zártkörű lesz, így külön kell rá jelentkezni a játék oldalán, viszont jó hír, hogy Xbox One-on és Windows 10-en is játszható lesz a Gigantic, ami alapján feltételezhetjük, hogy a cross-platform játékot is kipróbálhatjuk. A műfajban megszokott 5v5 csapatos játékmenet mellett mindkét csapatnak lesz egy úgynevezett Guardianje, ami egy igen erős NPC szövetséges, és ahogy a kiadott trailerben láthatjuk is, a Smite-hoz hasonlóan TPS-nézetből fogunk játszani.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)