Hirdetés

Gigászi FFXIII karakterek bámulják Los Angeles lakóit

|

Óriási Final Fantasy XIII karakterek színesítik Los Angeles belvárosának városképét, a Square Enix marketinggépezete működésbe lépett.

Hirdetés

Los Angeles belvárosában az analfabéta lakosokon kívül mindenki könnyedén megválaszolhatja a következő kérdést: melyik évben esedékes a Final Fantasy XIII megjelenése? A játékvilágban otthonosan mozgó Final Fantasy és szerepjáték rajongók, valamint a híradásokat rendszeresen figyelemmel kísérők pontosan tisztában vannak a Final Fantasy XIII kiadási dátumával (Amerikában 2010 tavaszán, míg Európában ugyanazon esztendő karácsonyán került a boltok polcaira).

Mostantól kezdve a hatalmas metropolisz lakossága naponta szemezhet Vanille, Snow és Lightning épületnyi méretű karaktereinek fotóival. A tizenharmadik Final Fantasy epizód három főszereplőjét ábrázoló képek közel 38 méter magasak és nem véletlenül választották az S. Figueroa Street és Olympic Boulevard sarkán található épülethármast. Ott található ugyanis a Staples Center, mely a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának otthona, illetve mellette található a Los Angeles Convention Center, amely hagyományosan az E3 játékkiállítás helyszíne - s ez évben a H1N1 vírus fenyegette E3 expo vissza is tér a klasszikus helyszínre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)