Hirdetés

Gotham City Impostors gameplay trailer

|

Batman és Joker inkább együtt isznak egy korsó sört ezek után...

Hirdetés

Május közepén Chavalier mester már hírül adta, hogy érkezik egy új Batman játék, Gotham City Impostors címmel, akkor azonban még nem nagyon tudtuk elképzelni, hogy festhet egy Batman FPS. Sajnos most kiderül...

A Gotham City Impostors egy online FPS lövölde lesz, melyben két csapat küzd egymás ellen: Joker (Jokerz) illetve Batman (Bats) imitátorként. A játékot kizárólag letölthető formában kaparinthatjuk majd kézhez a három vezető platformon (nem lep meg, hogy nem adják ki dobozos változatban). Mielőtt fellelkesülnétek, tekintsétek meg az E3-on bemutatott játékmenet videót:

Egy ilyen videó után nehéz szavakat találni, ezért inkább tekintsétek meg a képgalériát ide kattintva:

Testre szabható karakterek, fegyverek, és humor. Ebből még valami jó is kisülhetne, de... Megjelenés 2012-ben, PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)