Hirdetés

GS Hype - DayZ, Beyond: Two Souls, The Walking Dead: 400 Days, Tom Clancy's The Division

|

Julcsi hírei: gameplay videó érkezett a DayZ-hez, új infók a Beyond: Two Souls-ról, bejelentették a The Walking Dead: 400 Days-t és a Tom Clancy's The Division-t.

Hirdetés

Lassan mindenki eldöntheti, hogy mik volt a kedvencei az idei E3-on. Nem kevés nagyon ígéretesnek tűnő cím közül válogathatunk, úgyhogy nem lesz könnyű a döntés. Sose legyen ennél rosszabb.

Jövő héten megjelenik a legújabb GameStar, amihez ezúttal is kaptok egy teljes játékot teljesen ingyen. A Lara Croft and the Guardian of Light lesz az ajándékotok, ha megveszitek a magazint. A játék steam-köteles.

Az E3 elhozta nekünk az első gameplay videót a DayZ-ből is. A PC-s MMO játék megjelenése el lett halasztva azért, hogy javítgassanak még rajta, ami a mostani infók alapján nem volt rossz döntés. Megjelenési dátum azonban továbbra sincs, a teljes videó viszont a GSO-n megtalálható.

A várva várt Beyond: Two Souls-t természetesen az Sony E3-as konferenciáján is megcsodálhattuk, ráadásul David Cage mesélt nekünk a játék újdonságairól, amitől csak még izgatottabban számoljuk a napokat őszig.

Megvolt a The Walking Dead: 400 Days bejelentése, most pedig újabb infók képek és videó érkezett az új DLC-hez. Nyárra várható a játék, ami ezúttal egy epizódból áll, ami az 5 karakter történetét meséli nekünk. Minden platformon elérhető lesz, amin az alapjáték is futott.

A Ubisoft tavaly a Watchdogs-zal, idén a Tom Clancy's The Divisionnel nyűgözte le  E3-as közönségét. Egy nyitott világú online RPG-ről van szó, ami az első trailer és gameplay alapján hibátlan lesz, de mindenesetre már most biztosan állíthatjuk, hogy gyönyörű. Megjelenési dátum persze még nincs, de PS4-re és Xbox One-ra biztosan érkezik.

Maradjatok velünk mert indul a Hype zseniális videókkal és érdekes hírekkel.

Ha feliratkoztok YouTube csatornánkra, garantáltan nem maradtok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)