Hirdetés

GS Live 3. évad 3. rész felvételről

|

Itt a tegnapi adás ismétlése lemaradóknak és repetázni vágyóknak, vagyis mindenkinek!

Hirdetés

A GS Live harmadik évadának harmadik részét tekinthetitek meg alább.

Lássuk, miről is volt szó tegnap: videóteszteltük a Section 8: Prejudice című játékot, mely végül jobban sikerült, mint elődje. Ezután aDaM, Gyu és Chavalier a tavalyi és idei E3-ról beszélgetett, 2010-es felvételekkel megtűzdelve értekezésüket. Utána Gyu és Mazur válaszolt feltett kérdéseitekre, végül Disorder kolléga mutatott be két eszközt, melyeket megnyerhettek az idei GameStar Táborban! Ki akar egy P67-es Sapphire alaplapot? És egy Radeon 6950-es videókártyát? Na ugye, Velencén találkozunk!

Kellemes szórakozást kívánunk:

Ne felejtsétek, jövő héten exkluzív E3-as anyagokkal jelentkezünk majd a GS Live harmadik évadának negyedik részében, addig is a legjobbakat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)