Hirdetés

Guardians of the Galaxy, Life is Strange, és sok más – ez történt a Square Enix Presents során

|

Vaskos Guardians of the Galaxy gameplay bemutatóval indult a Square Enix előadása, minden más 20 percre szorult.

Hirdetés

Nem a Square Enix a világ legtermékenyebb kiadója, de évek óta van annyi újdonsága, amivel meg tud tölteni egy rövidebb műsort. Idén is visszatért a Square Enix Presents, és ahogy arra a pletykák után számíthattunk, az Eidos Montréal új játéka, a Guardians of the Galaxy kapta a legtöbb figyelmet. 

A műsorban azért szó esett a Final Fantasy sorozatról, pár, elsősorban a japán közönséget célzó alkotásról, valamint a Life is Strange franchise-ról is; összefoglalónkat szokás szerint pontokba szedtük a könnyű és gyors áttekinthetőség érdekében.

Hirdetés

Ha a linkekre kattintotok, további infókhoz juthattok, trailereket láthattok, megnyílik előttetek az információk széles tárháza. Amennyiben újranéznétek a streamet, megtehetitek picivel lejjebb, de még a szöveg fölött, mi nem ítélkezünk. 

  • Okkal hihettük, hogy valójában az egész, 40 percesre tervezett előadás nem szól majd másról, csak a Guardians of the Galaxy játékról. Egy trailert követően a játékmenet részletes bemutatása jött, és még azt is megtudtuk, hogy a megjelenésre mindössze hónapokat kell várnunk. Sztoriközpontú, single-player játék lesz, úgyhogy nem teljesen olyan, mint a csúnyát bukó Marvel's Avengers, és ez önmagában reményt ad nekünk.
  • Húsz perccel később a Square Enix kész volt továbblépni, a Final Fantasy sorozat rajongóinak hozott egy örömteli hírt: 2D-s remaster érkezik hat újabb játékból, egész pontosan az első, második, harmadik, negyedik, ötödik és hatodik részből, PC-re és mobilokra.
  • Egy nagyon rövid teaserrel a Legend of Mana is képviseltette magát, ez június 24-én jön majd PC-re, PS4-re és Switchre.
  • Megvillantották a Marvel's Avengers újabb tartalmait, új küldetések, kalandok, mód is érkezik, illetve jön majd a Fekete Párduc valamikor a nyáron.
  • Idén jön egy újabb mobilos Hitman játék, a Hitman Sniper: The Shadows iOS-re és Androidra. Az előző, a Sniper jó volt, ettől is sokat remélünk.
  • Lehet regisztrálni a NieR Reincarnation megjelenésére az alkalmazásboltokban. Értesítést küldenek majd az eszközök, ha a játék elérhető.
  • És ha már mobil, a War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius is új tartalmakat kap, maga a Brave Exvius pedig az ötödik születésnapját ünnepli, a buli június 17-én kezdődik.
  • Maradunk a mobiloknál: idén jön a Final Fantasy VII: The First Soldier iOS-re és Androidra.
  • Pár pillanatot a Babylon's Fallnak is szenteltek, láthattuk a játékmenetet, egy fejlesztői interjút, illetve azt, hogy PC és PS4 mellett PS5-re is k fogják adni. Zárt bétára már lehet jelentkezni.
  • Vissza nyugatra: a Life is Strange Remastered Collection szeptember 30-án válik elérhetővé.
  • Hosszabban meséltek a sorozat folytatásáról, a True Colorsről is, amiben a főszereplő ugye érzi mások érzéseit, ezt láthattuk a gyakorlatban. Ez szeptember 10-én érkezik.
  • Nem kellett sok, hogy újra a Final Fantasyhez jussunk: a Team Ninjától jön a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin nevű spin-off, ami új színt visz a sorozatba. 2022-ben jelenik meg PC-re, Xbox és PlayStation konzolokra, a demó pedig hamarosan jön, kizárólag PS5-re.
  • Végül pedig összegezték, mik jönnek idén és a közeljövőben. 

Ez volt tehát a Square Enix idei show-ja, a Guardians of the Galaxyn kívül nem sok meglepetéssel, Final Fantasy XVI nélkül, de volt minek örülni. Nektek mi tetszett a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)